Bungee-Training ohjaajakurssi

130,00 

Bungee-Training ohjaajakurssi

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

R.O.P.E.S Bungee-Training ® on Norjan liikunta- ja terveysalan huippujen kehittämä, laadukas treenikonsepti. Bungee-Training ® perustuu toiminnalliseen ja intervallimuotoiseen harjoitteluun Bungee- nauhan vastusta vastaan ja se sopii todella hyvin niin ryhmäliikuntaan, pariharjoitteluun kuin yksilölliseen harjoitteluunkin. Myös useat urheiluseurat ovat ottaneet Bungee-Training ® elementtejä oman lajinsa oheisharjoitteluun.

Tämä koulutus antaa sinulle valmiudet toimia Bungee-Training ®- treenikonseptin ohjaajana. Tunnin ohjaaminen EI edellytä salikohtaisia lisenssejä. Riittää, että ohjaaja on sertifikoitu!

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti sinulle, joka jo toimit alalla ohjaajana, valmentajana, PT:nä, fysioterapeuttina tai vaikkapa opettajana koulussa. Mukaan ovat kuitenkin tervetulleita myös kaikki, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan alalla tulevaisuudessa.

Koulutus muodostuu teoriasta sekä käytännön osasta, joilla käydään läpi mm. Bungee-nauhan käyttöä sekä ohjaajan roolia. Käsittelemme Bungee-Training ® harjoittelua niin ryhmäliikuntakonseptina, kuin yksilövalmennuksen apunakin.

Käymme läpi muun muassa Bungee-Training ® harjoittelun soveltamista erilaisille kohderyhmille ja yksilöille, nauhan oikeaa ja turvallista käyttöä, treenin ja ryhmäliikuntatunnin suunnittelua, treenin intensiteetin säätelyä, sekä komunikointia treenin aikana. Jokainen saa myös mukaansa liikepankin, jota yhdessä kurssin aikana laajennamme.

Koulutus kestää 4 tuntia

Suoritetun koulutuksen jälkeen olet sertifisoitu Bungee-Training ® ohjaaja ja voit käyttää termiä ”Bungee-Training ®” . Suoritetusta kurssista saat myös pätevyystodistuksen.

 

Peruutusehdot lyhyesti:
• viimeistään 30 päivää ennen kurssin alkamista 0€
• myöhemmin kuin 30 päivää, mutta viimeistään 48 tuntia ennen tapahtuman alkamista maksamalla 50% kurssin hinnasta
• myöhemmin kuin 48 tuntia ennen varausta koko kurssihinta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Bungee-Training ohjaajakurssi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *