Tarinamme

R.O.P.E.S

Toiminnallista harjoittelua Norjasta

Hyvät ystävämme Norjasta ovat luoneet R.O.P.E.S:in vuonna 2006. Se on lyhenne sanoista Rapid Optimal Physical Exercise System. Kuten nämä arvot kertovat, pyrimme optimoimaan fyysisen harjoittelun ja kehittämään toiminnallisia liikuntamuotoja ja välineitä liikunta-alalle. Yksinkertaisuus ja tehokkuus luovat mielestämme pohjan liikunnan harjoittamiseen. Uskomme, että toiminnallinen harjoittelu on tärkeää hyvälle elämänlaadulle, jotta nopeus, kimmoisuus, voima ja kehonhallinta pysyvät hyvällä tasolla helpottamaan arkielämää, eikä vain treenata kasvattaaksemme hauiksia.

Norjan urheiluhuiput ovat kehittäneet konseptit, kuten Bungee-Training ja Bungee Circle, ja tuotteet, kuten Bungee Trainer (nauha), Black Line Sling (kattoon ripustettavat nauhat), ja Slide Pads (liukutyynyt). R.O.P.E.S:in asiakkaita ovat olleet kuntokeskukset , koulut, fysioterapeutit, urheiluseurat, huippu-urheilijat, Norjan Olympiakomitea, ryhmäliikuntaohjaajat ja yksilölliset valmentajat (PT)

Suomeen R.O.P.E.S saapui vuonna 2016. Täälläkin olemme saavuttaneet jalansijan ympäri Suomea kuntokeskuksissa, urheiluseuroissa ja yksityisten ihmisten keskuudessa.

Tavoitteemme on saada ihmiset kiinnostumaan hyvinvoinnista ja levittämään R.O.P.E.S:in toiminnallisen harjoittelun sanomaa kaiken ikäisille ihmisille ympäri Suomea. Meidän vahvuuksia ovat ihmisläheisyys; olemme pieni yritys asiakkaitamme varten ja teemme tätä ”rakkaudesta lajiin”; olemmehan urheiluhulluja;). Myös Bungee nauhan ainutlaatuisuus ja tuotteiden monipuolisuus on valttejamme.

Krista Patronen

Master Trainer Ryhmäliikunta-ohjaaja

Hannu Patronen

Ammattiurheilija